Lyca beltegoed opwaarderen

Over Lyca Mobile

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de verschillende producten die Lycamobile aanbiedt en instructies om bijvoorbeeld je beltegoed bij Lycamobile op te waarderen of je huidige saldo op te vragen. Je kunt daarvoor gemakkelijk onderstaande stappen volgen.

Lycamobile is begonnen als een prepaid provider die je goedkoop laat bellen in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting van Lycamobile in 2006 heeft zij meer dan 5 miljoen prepaid klanten verworven. Tegenwoordig biedt Lycamobile haar diensten ook aan in België, Italië, Zweden, Zwitserland en Engeland.

Wanneer je een Lycamobile opwaardeercode aanschaft kun je deze gebruiken om een bepaalde belbundel te kopen. Hiervoor betaal je per minuut of sms een door Lycamobile vastgesteld bedrag. Je kunt je beltegoed altijd opwaarderen door een nieuwe bundel te kopen. De bundels van Lycamobile zijn te koop in de meeste belhuizen en supermarkten en ook online beschikbaar. Een prepaidkaart is meestal verkrijgbaar voor €10 of €20.

Lycamobile beltegoed opwaarderen: de bundels

Lycamobile staat bekend om haar ruime keuze aan internationale bundels en voordelige tarieven. Met een aantal bundels kun je zo spotgoedkoop naar landen over de hele wereld bellen. Beltegoedbundels en internetbundels van Lycamobile zijn via het internet eenvoudig en snel door middel van een klik met je muis te bestellen.

Een bundel van Lycamobile stelt je in staat om gebruik te maken van belminuten, sms en internet. Hoeveel je hiervan gebruik kunt maken is afhankelijk van het type bundel dat je koopt. Je hebt keus uit verschillende bundels. Zo kun je kiezen uit de Holland Bundels XS, S, M, L, Mega Bundel , Super Bundel, en Giga Bundel, waarmee je binnen Nederland onbeperkt kunt bellen en sms’en. Bovendien kun je tijdens roaming in de EU/EER landen op dezelfde manier gebruikmaken van deze bundel als in Nederland! De hoeveelheid data bij de bundel varieert van 7GB (inclusief 4G) voor de S bundel tot 25GB voor de Mega bundel. Verder heb je keuze uit de Lycamobile All-in-1 Bundels in S, M, L, en XL. Zowel de Holland als de All-in-1 bundels zijn 30 dagen geldig. Lycamobile biedt ook bundels aan waarmee je voordelig naar specifieke landen kunt bellen. Zo heb je ontzettend veel keuze!

Lycamobile: beltegoed opwaarderen

Ben je van plan alleen naar andere Lycamobile nummers binnen Nederland te bellen en heb je geen behoefte aan een abonnement? Dan kun je het beste gebruikmaken van een prepaid product. Deze kun je gebruiken voor gesprekken binnen Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om je prepaid product te gebruiken om naar buitenlandse nummers te bellen, maar houd er rekening mee dat er dan nog steeds internationale tarieven gelden. Op dit moment kun je gebruik maken van een actie waarbij je beltegoed verdubbeld wordt. Zo kun je €40 aan beltegoed bij Lycamobile aanschaffen voor de prijs van €20!

Opwaarderen met een beltegoedcode van Lycamobile

Je kunt je beltegoed bij Lycamobile op twee manieren opwaarderen:

Optie 1:

 • Bel naar 1244 (of 92# met je Lycamobile toestel)
 • Volg de gesproken instructies
 • Toets de beltegoedcode in

Optie 2:

 • Toets op je mobiele telefoon *101* in, gevolgd door de beltegoedcode en sluit af met #
 • Druk vervolgens op de ‘bellen’ toets

Lycamobile beltegoed opvragen

Ben je benieuwd naar hoeveel beltegoed er nog op je Lycamobile simkaart staat? Je kunt op twee manieren je saldo opvragen:

Optie 1:

 • Toets *101# (of 94# vanaf je Lycamobile toestel)
 • Druk op de ‘bellen’ toets
 • Na enkele seconden verschijnt je saldo op het beeldscherm

Wil je je saldo liever gesproken horen? Gebruik dan optie 2:

 • Bel naar 1244 (of 95# vanaf je Lycamobile toestel)
 • Volg de gesproken instructies

Delen van je Lycamobile beltegoed

Wist je dat het via Lycamobile mogelijk is je beltegoed met anderen te delen? Hiervoor moet de ontvanger ook een Lycamobile klant zijn en moet je uiteraard zelf nog over voldoende beltegoed beschikken. Je kunt als volgt je beltegoed delen:

 • Toets *103*, gevolgd door het nummer waarnaar je je beltegoed wilt versturen
 • Toets het bedrag dat je wilt versturen in en sluit af met een #
 • Bijvoorbeeld: *103*0612345678*10# om €10 beltegoed te sturen naar 06 12 34 56 78

Lycamobile opwaarderen in het buitenland

Wanneer je in het buitenland bent en je je beltegoed bij Lycamobile wilt opwaarderen dan moet je een ander nummer bellen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tijdig je beltegoed opwaardeert, omdat in het buitenland andere tarieven gelden voor het bellen met je telefoon.

 • Bel naar +316 84 00 12 44
 • Volg de gesproken instructies
 • Toets de beltegoedcode in en sluit af met

Lycamobile klantenservice

Lukt het niet met het opwaarderen van je Lycamobile beltegoed? Of heb je andere vragen over het gebruik van Lycamobile? Neem dan contact op met de klantenservice van Lycamobile.

De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Je kunt bellen naar 1200 (of 93# vanaf je Lycamobile toestel).

De kosten zijn als volgt:

 • Tijdens de wachttijd bel je gratis
 • Tijdens het gesprek betaal je €0,09 per minuut (met een maximum van €0,36 per gesprek)

Bel je met een ander toestel of vanuit het buitenland dan is de klantenservice via een ander nummer bereikbaar:

 • Met een ander toestel: Bel naar 020 754 3030
 • Vanuit het buitenland: Bel naar +31 20 754 3030

Geldigheid van je beltegoed bij Lycamobile

Na aankoop van je Lycamobile beltegoed heb je zes maanden de tijd om je beltegoed te activeren.

Heb je je beltegoed geactiveerd? Indien je de simkaart niet gebruikt is je beltegoed 6 maanden geldig. Maak je niet tijdig gebruik van je aangeschafte dan wordt het bevroren. In dat geval moet je binnen drie maanden nieuw beltegoed kopen bij Lycamobile en opwaarderen om het bevroren tegoed terug te krijgen. Doe je dit niet, dan zal je simkaart inclusief het tegoed geblokkeerd worden. Wanneer je in eerste 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart dan blijft je beltegoed natuurlijk wel gewoon onbeperkt geldig.

Lycamobile beltegoed opwaarderen: 4G databundels

Wil je niet gebruik maken van beltegoed of een bundel, maar ben je alleen op zoek naar een internet-only product? Ook dan heb je ruime keuze! De databundels van Lycamobile zijn beschikbaar in XS, S, M, L, en XL, waarvoor je respectievelijk 500 MB, 750 MB, 1 GB, 3 GB, en 5 GB krijgt. Kies uit een van de vijf Lycamobile en blijf Instagrammen, Facebooken, Netflixen en YouTuben! Lycamobile’s Bolt On bundels van 500 MB en 1 GB kun je gebruiken om tijdens je huidige active bundel gebruik te maken van extra data. Kies Met een internetbundel van Lycamobile kom je nooit meer internet tekort!

Hoe in te wisselen?