KPN beltegoed opwaarderen

30,00
Kopen!
20,00
Kopen!
10,00
Kopen!
15,00
Kopen!

Over KPN

Er zijn twee opties voor het kunnen bellen/sms’en en internetten met een telefoon: een abonnement en prepaid. Wanneer je KPN prepaid gebruikt zit je nergens aan vast zoals bij een abonnement. Je maakt geld over naar je telefoon en dit gebruik je voor het bellen, sms’en en internetten met je telefoon. Is je beltegoed op en is KPN je provider? Dan kun je je beltegoed snel en gemakkelijk opwaarderen. Hier lees je alles over het opwaarderen van je KPN beltegoed.

KPN beltegoed opwaarderen: het beltegoed

Met KPN prepaid zit je niet vast aan een abonnement, maar maak je geld over naar je telefoon. Dit wordt door KPN omgezet naar ‘tegoed’, waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Je tegoed is onbeperkt houdbaar, zolang je eens per half jaar je prepaid gebruikt. Weet je niet hoeveel tegoed je nog op je telefoon hebt staan? Het tegoed is eenvoudig en gratis op te vragen door een SMS te sturen met de tekst ‘SALDO’ naar 1266. Je krijgt dan automatisch en gratis je beltegoed te zien. Ook kun je *101# bellen, waarna je direct te zien krijgt hoeveel beltegoed je nog hebt. Daarnaast kun je ook je tegoed bekijken in MijnKPN

KPN beltegoed online opwaarderen

Is je beltegoed op en wil je nieuw tegoed kopen? Dit kan gemakkelijk online via de KPN website. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden (je betaalt dus alleen je beltegoed). Het opwaarderen van je tegoed via KPN.com gaat via een veilige omgeving die voldoet aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Je bankgegevens zijn dus beschermd en kunnen niet in handen van derden vallen. Kies het bedrag dat jij nodig hebt en na je betaling ontvang je direct van KPN een e-mail met een code. Volg de KPN opwaardeerinstructies en je beltegoed wordt op je simkaart bijschreven.

KPN beltegoed via sms opwaarderen

Je kunt je tegoed ook eenvoudig per SMS opwaarderen. Hiervoor moet je je eerst eenmalig aanmelden via MijnKPN via de KPN website. Wanneer je je aanmeldt via MijnKPN ontvang je een persoonlijke pincode. Na ontvangst van de persoonlijke code kun je op elk moment opwaarderen via sms. Om op te waarderen kun je een gratis SMS sturen naar 1299. In deze SMS geef je aan met hoeveel euro je je beltegoed wilt opwaarderen en noem je je pincode. Een voorbeeld: om € 20,- op te waarderen met pincode 1234 verstuur je de volgende SMS: PLUS 20 1234. Na het versturen van deze SMS wordt je beltegoed direct opgehoogd. Het geld zal daarna van je bankrekening worden afgeschreven.

KPN beltegoed telefonisch opwaarderen

Het is ook mogelijk om je tegoed op te waarderen via je telefoon. Om dit te kunnen doen zal je eerst je persoonlijke opwaardeercode aan moeten vragen via MijnKPN. Geef hier ook je betaalwijze aan. Je kunt kiezen tussen creditcard of afschrijving van je bankrekening. Wanneer je deze opwaardeercode hebt, kun je je tegoed opwaarderen via je telefoon. Bel met je mobiel naar 1244. Door hier je persoonlijke opwaardeercode te gebruiken kun je je tegoed verhogen.

KPN beltegoed automatisch opwaarderen

Heb je op vaste tijden nieuw tegoed nodig en heb je geen zin om dit telkens opnieuw aan te vragen? Het is ook mogelijk om je tegoed automatisch op te laten waarderen. Je laat dan op een vaste dag een vast bedrag aan prepaid tegoed bijschrijven. Hiervoor moet je in MijnKPN eenmalig instellen op welke dag van de week of maand, met welk bedrag en van welke rekening je tegoed wordt opgeladen. Om dit in te stellen ga je naar MijnKPN en klik je op ‘Registeren’. Geef hier aan of toekomstige betalingen gedaan worden met creditcard of automatische afschrijving van je bankrekening.

Wanneer je voor bankrekening kiest, zal het iDeal scherm van je bank voor een afschrijving van € 0,01 tevoorschijn komen. Hiermee wordt gekeken of de ingevulde bankrekening daadwerkelijk van jou is. Kies je voor creditcard, dan zal je gevraagd worden wat extra gegevens in te vullen. Hierna ontvang je direct de pincode waarmee je kunt opwaarderen op je scherm. Met deze pincode kun je meteen gebruik maken van automatisch opwaarderen. Kies in MijnKPN voor Automatisch opwaarderen, kies met welk bedrag je wanneer wilt opwaarderen en vul je pincode in. Vervolg hierna gewoon de stappen zoals aangegeven op je scherm. Hierna zal je beltegoed wordt vanaf nu automatisch opgewaardeerd zoals jij hebt ingesteld, lekker snel en gemakkelijk!

KPN beltegoed opwaarderen via een opwaardeercode

Het is ook mogelijk je tegoed op te waarderen door het kopen van een opwaardeerbon. Deze zijn bijvoorbeeld bij de supermarkt, de tabakszaak of een kpn winkel te koop. Er zijn twee opties om je tegoed op te waarderen via deze opwaardeerbon. Je kunt ten eerste gratis sms’en naar 1266. Maak een sms'je met de volgende tekst: [code opwaardeerbon] Opwaarderen. Een voorbeeld van zo een sms’je is 123456789123456 Opwaarderen.

Je beltegoed wordt direct opgewaardeerd na verzending van het sms’je. Daarnaast kun je ook gratis naar 1244 bellen met de telefoon die je op wilt waarderen. Kies hier voor optie 9 en toets de code van je opwaardeerbon in, afsluitend met een #. Je prepaid beltegoed is dan opgewaardeerd. De code op je opwaardeerbon bestaat uit 15 of 16 cijfers. Let op: je kunt maximaal 15 keer opwaarderen per dag.

KPN beltegoed opwaarderen in het buitenland

Ook op vakantie is het erg fijn om bereikbaar te blijven. KPN heeft hiervoor binnen de EU dezelfde tarieven dan dat je gewend bent in Nederland. Let op als je buiten de EU reist, want hier gelden speciale buitenlandse tarieven. Telefoneren, sms’en en internetten is hier vaak flink duurder dan binnen de EU, dus let hier op je gebruik. Wanneer je in het buitenland je tegoed wilt opwaarderen, zijn hier verschillende opties voor.

Online opwaarderen werkt hetzelfde in het buitenland als in Nederland. Ook het opwaarderen via SMS en bellen werkt hetzelfde in het buitenland als binnen Nederland. Ook je automatische opwaardering loopt gewoon door wanneer je in het buitenland verblijft. Heb je een opwaardeerbon? Deze kun je alleen opwaarderen door naar 1244 te bellen (zie tegoed opwaarderen via een opwaardeerbon). Zorg dan wel dat je voor vertrek naar het buitenland een opwaardeerbon koopt in Nederland.

KPN prepaid internet

Prepaid werkt niet allen voor bellen en sms’en, maar ook voor data (het gebruik van internet zonder wifi). Omdat de kosten van data snel op kunnen lopen, heeft KPN extra opties voor het gebruik van data. Met ‘Onbeperkt Online’ en ‘Zorgeloos Online’ kun je via je beltegoed internetbundels aanschaffen. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende beltegoed op je simkaart hebt staan. Als je een internetbundel wilt activeren wordt het bedrag van de bundel ingehouden op je beltegoedsaldo. Bij ‘Onbeperkt Online’ krijg je 30 minuten/sms en onbeperkt MB’s voor een maand (31 dagen). De prijs hiervan is €8,99 en dit stopt automatisch na 31 dagen. Om ‘Onbeperkt Online’ te bestellen, bel *143#.

Bij ‘Zorgeloos Online’ krijg je 30 minuten/sms en onbeperkt MB’s. De prijs hiervan is €8,99 en dit wordt automatisch verlengd. Om ‘Onbeperkt Online’ te bestellen, bel *142#. Je ontvangt een bevestiging van KPN zodra de bundel is geactiveerd. Let op: de ‘Zorgeloos Online’ bundel wordt automatisch iedere maand verlengd. Blijf er dan dus op letten dat je genoeg beltegoed op je telefoon hebt. Als je deze stop wilt zetten, bel dan *142*009#.

Hoe in te wisselen?